Dobrodošli na spletni poročni sejem

V tem blogu bomo raziskali prihajoče trende, ki bodo potekali skozi celoten proces načrtovanja porok. Eden zagotovo zelo zanimivih delov načrtovanja poroke so tudi poročna vabila. Vsako leto, prihajajo kakšni novi trendi poročnih vabil in prav nič drugače ne bo v letu 2019. Če iščete navdih, si oglejte 10 najbolj priljubljenih trendov za poročna vabilo, za katera verjamemo da bo vajin dan izstopal v letu 2019.

1.Vodni tisk

To so nežna poročna vabila, ki jih lahko dosežemo le z akvarelom. Poročna vabila so bolj romantična z mehkimi linijami in barvami. Ni nujno da za rezultat uporabite le pastelno paleto. Prilagamo nekaj slik ki potrjujejo naša dejstva.

     2.Akril

Ja, poročno vabilo je prikazano kristalno jasno! Imenuje se akril! Z akrilom je poročno vabilo mogoče narediti izjemno moderno ali tradicionalno, vedno pa bo hit saj je tako drugačen.

  1. Moody Romance

Krepko je ključ za delovanje Moody Romance! Temno ozadje in krepki vzorci resnično določajo ton! Izbira tega sloga bo drzen korak, bo pa vsak, ki ga bo uporabil zagotovo naredil dober vtis.

 

  1. Slepi tisk

Slepi tisk se uporabi takrat, ko za ta del postopka tiskanja ni uporabljenega črnila. Vzorec (ali včasih besedilo) se stisne v papir, da se ustvari vtis in ta vtis je čitljiv tudi v odsotnosti črnila. Izbira slepega tista je privlačna ravno zaradi tega ker takega učinka ne morete doseči z drugimi običajnimi načini tiskanja.

  1. Laser Cut Pocket

Ne trudite se da boste s škarjami izrezali oziroma oblikovali podrobnosti ki jih lahko napravi laser. Priznajte mu premoč. Laser ima prednost, saj rezanje poteka z laserskim žarkom in lahko naredi še najmanjši vzorec po vaši izbiri.

  1. Kaligrafija in ročno pisanje

Ni potrebe da se vsa poročna vabila napišejo ročno. In ravno v tem je prednost. Poročna vabila izgledajo napisana ročno, v resnici pa vam je v največjo pomoč vaš računalnik. In najboljša stvar tega je prihranek vašega denarja in časa.

  1. Modeli minimalizma

Čist vzorec ali dizajn, ki je repliciran na drugačen način po vsej tiskovini, je ključ do minimalističnega dizajna. To je lahko tako prefinjeno, trendovsko ali zabavno, odvisno od vašega umetniškega dela in kako ga uporabljate. Samo malo dotika je vse, kar je potrebno za velik vpliv. Ne glede na to, ali gre za vrtinec, vinsko trto, vrvico ali venec…

  1. Geometrijska cvetlična in zelenjava

Geometrijski dotiki v paru z rožami bo trendovsko oblikovalo leto 2019! To so poročna vabila za moderno ali minimalistično poroko. Grafični in drzni vidik geometrijskega tiska je kompenziran z mehkobo botaničnih dotikov.

Podobne objave

Pusti komentar