Dobrodošli na spletni poročni sejem

Grad Štanjel

Razpon cene € 1

Pošlji povpraševanje!

Vstavite vaše podatke in poročni ponudnik vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času

Odgovor želim preko:
E-Mail
Telefon
Opis

Štanjel je eno najstarejših in najbolj slikovitih naselij na Krasu, še posebej prepoznavno po svojem pravljičnem gradu. Grad Štanjel ponuja veliko prikupnih kotičkov za edinstven poročni obred, ki ga bosta zaznamovala tako bogata kulinarična ponudba kot nepozabna zabava.

Nežne, ljubeče besede poročne zaobljube lahko odmevajo na romantičnem otočku sredi bazena ali travnika sredi znamenitega Ferrarijevega vrta. Vajin da pa lahko zaznamujejo čudoviti razgledi na Vipavsko dolino in okoliške hribe, če se odločita za obred na terasi.

Zabava v kamniti dvorani srednjeveškega gradu, prefinjeni zvoki v Belvederju s pogledom na grajsko dvorišče in vasico Štanjel ali pa nežni, mili toni na travniku pod kraškimi borovci v zvezdnati noči. Na poročni lokaciji Grad Štanjel poročni meni vedno prilagodimo paru in ga sestavimo povsem na podlagi vaših želja. Na dan poroke pa združimo moči z gostilno Kobjeglava in skupaj poskrbimo za prav posebno kulinarično doživetje. Kapaciteta: 40-120 svatov.

Vajin dan se lahko začne v sproščujočem ambientu srednjeveškega gradu. V kamniti sobi gradu se lahko v družbi svojih najdražjih pripravita na vajin dan.

Več poročnih ponudnikov

Tri lučke
Sremič 23, 8270 Krško
Hotel Kendov dvorec
Na Griču 2, 5281 Spodnja Idrija
Profil ponudnika
Video

Oprostite, poročni ponudnik ni dodal še nobenega posnetka.

Ocena

Za dodajanje ocene je potrebna prijava v spletni portal