Dobrodošli na spletni poročni sejem

Borut Mežan

Razpon cene € 400 - € 1200

Pošlji povpraševanje!

Vstavite vaše podatke in poročni ponudnik vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času

Odgovor želim preko:
E-Mail
Telefon
Opis

Fotografijo sem vzljubil že v rani mladosti. Resneje pa sem se na fotografsko pot podal, ko sem začel potovati po različnih delih sveta. Znanje sem nabiral na delavnicah in izobraževanjih pri številnih mednarodno uveljavljenih fotografih. Širši javnosti sem se predstavil s štirimi samostojnimi razstavami, sodeloval sem tudi na več skupinskih fotografskih razstavah doma in v tujini. Nekatere moje fotografije so bile objavljene na naslovnicah revij.

Ustvarjam v različnih žanrih fotografije. A moje velika strast je fotografiranje ljudi in dogodkov povezanih z njimi. Fotografiram poroke, dojenčke in družine, modele, koncerte.

Za poročno fotografijo je pomembno, da je pristna in da pokaže celotno poročno zgodbo. Fotografiranja se lotevam premišljeno in odgovorno, saj vsakič želim ustvariti fotografije, ki izžarevajo ljubezen in energijo. Da se vama ob pogledu nanje prebudijo čustva in pričara nasmeh na ustnicah. Vsaka poroka mi pomeni nov izziv, ki se ga znova in znova z veseljem lotevam.

Moje poslanstvo je s fotoaparatom ujeti vse edinstvene, magične trenutke sreče in veselja, ki tega dne privrejo na dan. Vajino ljubezensko zgodbo bom zajel v objektiv in ustvaril fotografije ob katerih vaju bodo preplavila čustva, lepe misli in nepozabni spomini.

S svojim znanjem in izkušnjami lahko uresničim vajine želje in pričakovanja. Oglejta si mojo galerijo in če vaju moj način fotografiranja prepriča me kontaktirajta preko obrazca za povpraševanje, elektronske pošte ali telefona. V kolikor bom na vajin poročni dan prost se lahko dogovorimo za srečanje ob kavi ali soku.

Predstavil vama bom podrobnosti, vidva pa mi bosta zaupala svoje želje. Počaščen bom, če bomo skupaj ustvarjali vajino poročno pravljico.

Več si lahko ogledate na moji spletni strani

Vsaka poročno zgodba je edinstvena in take bodo tudi fotografije, ki jih bom ustvaril za vaju.

Več poročnih ponudnikov

Ilia Voronin
Preradovičeva 16, 1000 Ljubljana
€ 299 - € 849
Boštjan Jamšek
Tabor 117, 3304 Tabor
€ 1200 - € 1600
Profil ponudnika - Polona Potocnik

ccdddcdcdcdcddc

Video

Oprostite, poročni ponudnik ni dodal še nobenega posnetka.

Ocena

Za dodajanje ocene je potrebna prijava v spletni portal