Dobrodošli na spletni poročni sejem

Morda ste mnenja, da poročni snemalec ni pomemben, saj dodatno posega v vajin poročni proračun. Toda ravno gibljiva slika je tista, katera bo čez nekaj let najbolj doživeto pričarala spomine na vajin dan. Poglejte si nekatere povratne informacije že poročenih parov, najdene na svetovnem spletu. 

Edino obžalovanje, ki ga imam pri najini poroke je, da nimamo poročnega posnetka. Zdaj se ozrem nazaj in si želim, da bi takrat svoj poročni proračun namenil tudi za poročnega snemalca.

Zelo me je skrbelo, da bom mogoče kasneje obžaloval, da na poroki nisem imel poročnega snemalca. To se je tudi zgodilo. Ne samo, da bi ujel najino poroko ampak tudi vse svate in njihove glasove. Nekateri izmed njih so na žalost že pokojni, zato bi bil spomin v videu še toliko lepši.

ODLOČITE SE ZA POROČNEGA SNEMALCA!! Obljubim vam, da ne boste obžalovali porabljenega denarja.

Na poroki sta bila prisotna tako poročni snemalec kot poročni fotograf. Hvaležen sem, da sva se pred poroko odločila za poročnega snemalca, saj so bili nekateri trenutki s poročnim fotografom zamujeni. Nisem fotogeničen zato ne maram, da me ne kdo slika ali snema. Všeč mi je bilo, da sta bila tako fotograf in snemalec skoraj neopazna.

Žal mi je, da nimam poročnega posnetka. Mislila sem, da bodo poročne slike dovolj toda velik del poroke iz oči neveste ne boste videli. Zanima me, kaj je partner počel preden sem prišla pred oltar, o čem so se pogovarjali in podobno. 

“Nisem si mislil, da bom tako navdušen nad gledanjem našega poročnega posnetka. Minil je tako hitro. Kljub temu, da si bom poročni posnetek verjetno ogledal le nekajkrat mislim da je vreden denarja.

Mislim, da bo snemalec posnel stvari, ki jih fotografije ne bodo. Vem, da je posnetek drag, a cena bo odvisna tudi od vaših želja kot je dolžina posnetka in podobno.

Kako najti najboljšega poročnega snemalca? Odgovor najdete tukaj!

Preberite si, kaj morate vedeti preden najamete poročnega snemalca.

Pusti komentar