Dobrodošli na spletni poročni sejem

Poročna vabila – digitalna ali tradicionalna?

Je v dobi kateri živimo, res potrebno poslati natisnjena poročna vabila? Opažamo lahko, da vedno več podjetij sprejema zelen, okolju prijazen pristop k uporabi papirja. Poleg tega, je izrezovanje tradicionalnih poročnih vabil lahko preprost način za zmanjšanje poročnega proračuna. 

Toda ali ni poseben čar ko ste za kakšno poroko dobili tiskano vabilo? To je spomin za vas in vajine goste. Oglejmo si strokovnjake in predstavnike digitalnih in tradicionalnih poročnih vabil, da se lahko odločite, kdaj boste izbrali tisto, kar boste potrebovali. 

Digitalna poročna vabila
denarnici prijazna

Izdelovanje spletnih poročnih vabil je odličen način k prihranku kakšnega evra. Stroški tiskanih poročnih vabil so lahko zelo dragi, odvisno predvsem od števila svatov, ki jih boste imeli na poroki. Ker gre za vaš poročni proračun morate ugotoviti prioritete. 

Enostavno pošiljanje

Z ustvarjanjem spletnega poročnega vabila lahko prihranite denar pri poštnini. Poleg tega se lahko prepričate, da bodo vsi, ki imajo dostop do interneta imeli tudi dostop do vabila. To pomeni da so izvzete vse skrbi o izgubljeni pošti. Ni vam treba skrbeti ali bo pošta poslana vašim sorodnikom v tujini. Enostavno jim pošljite spletna poročna vabila. 

 

 

 

 

Podobne objave

Pusti komentar